50 de mașini au rămas blocate pe A2

Data publicării:
a2

Autostrada Sorelui este închisă încă de la primele ore ale dimineții. 50 de mașini au fost surprinse de viscol și înaintează cu dificultate. Printre ele se află și un microbuz cu 9 persoane, rămas blocat de câteva ore la kilometrul 77.

Autorităţile au închis Autostrada Soarelui, de la Bucureşti şi până la Feteşti, în jurul orei 6. Maşinile de deszăpezire nu mai făceau faţă viscolului puternic, care aducea zăpada înapoi pe şosea.

Dacă şoferii care nu au putut intra pe autostradă au fost redirecţionaţi spre drumul vechi, în jur de 50 de maşini au rămas prinse în viscol, pe traseu. O telespectatoare Digi24 anunţa, la 8 şi jumătate, că microbuzul în care se afla alături de alte 8 persoane a rămas blocat.

Suntem pe drumul Bucureşti spre Constanţa la kilometrul 77-78. Am plecat la ora 03:00 din Bucureşti, deci nu era ce este acum, se mergea destul bine când am plecat. Este foarte frig, nu avem apă, trebuie să mergem la toaletă. Nu ne zice nimeni concret nimic. Suntem mai multe persoane în microbuz şi sunt multe maşini în faţa şi spatele nostru. Noi suntem 9. Nu se mai poate înainta, nu ne-a oprit nimeni. Maşina nu face faţă la căldură, din cauza viscolului,” povestește unul dintre pasagerii microbuzului.

Zeci de maşini de deszăpezire au fost trimise pe A2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri