A patra seară de proteste. O bunică: Mă rog la Dumnezeu să-i ierte pentru ceea ce au făcut

Data actualizării: Data publicării:
babuta 2

A patra seară de proteste a strâns zeci de mii de oameni în fața Guvernului. De la cei mici până la cei vârstnici, toți cer retragerea ordonanţei care aduce modificări Codului Penal.

Alături de zecile de mii de tineri, au venit și vârstnici pentru a-și striga nemulțumirea. O femeie în vârstă de 80 de ani spune că a ieșit în stradă pentru nepoți și pentru țara pe care o iubește mai presus de viață. „Eu am 80 de ani, trăi-ți-ar Dumnezeu, că așa se zice în Ardeal, pentru nepoții mei, pentru țara asta că o iubesc mai mult decât viața mea,” spune femeia care poartă o pancartă cu mesajul „La mulți ani cu sănătate, și-un veac de singurătate!”

Se declară nemulțumită de atitudinea guvernanților și spune că se roagă la Dumnezeu să-i ierte. „Pentru că au fost foarte impertinenți ieri la conferința de presă, nu iubesc țara, ei se iubesc pe ei și mă rog la Dumnezeu să-i ierte pentru ceea ce au făcut,” adaugă protestatara.

Alături de părinți, la protestul din fața Guvernului au ieșit în număr mare și copii. O fetiță care poartă mesajul „Rezist pentru viitorul meu” cere dreptate guvernanților. „Voi rezista frigului să am dreptate,” strigă copilul.

Vineri, la ora 22.00, aproximativ 250.000 de oameni au cerut în stradă retragerea Ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale. În a patra seară consecutivă de proteste, în fața sediului Guvernului s-au adunat circa 90.000 de oameni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri