UPDATE VIDEO. O femeie a murit în accidentul violent de pe DN39

Data actualizării: Data publicării:
accident dn 39 lazu

Un grav accident de circulaţie a avut loc marți dimineață în judeţul Constanţa. O persoană a murit și alte două au fost rănite după ce două maşini s-au cionit, pe DN 39 la intersecția cu autostrada A4, spre Agigea.

Actualizare 12:20. Una dintre femeile rănite în urma accidentului a murit la spital în urma rănilor suferite, potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cealaltă femeie se află în stare gravă fiind internată în secţia ATI, iar o a treia victimă, un bărbat care a suferit un traumatism cranian, nu a avut nevoie de internare.

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că o femeie în vârstă de 58 de ani, din Constanţa, conducea un autoturism pe DN 39 din direcţia Constanţa către Agigea, iar la ieşirea din localitatea Lazu nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda întâi pe banda a doua şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din Constanţa. În urma impactului au fost rănite persoanele care se aflau la volan, dar şi o femeie de 66 de ani, pasageră în primul autoturism.

La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe, dar şi elicopterul SMURD. Femeia în vârstă de 66 de ani a intrat în stop cardiorespirator, fiind resuscitată de cadrele medicale, după care a fost preluată de elicopterul SMURD şi dusă la spital, unde nu a putut fi salvată. 


Actualizare 10:00. Accidentul de pe DN39 a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei clădiri.

În zonă nu s-a circulat penru aproximativ o oră și jumătate.


Trei persoane au fost rănite. O femeie aflată într-o mașină implicată în accident a fost găsită inconștientă, paramedicii au reușit să o scoată din autoturism și au resuscitat-o.

Un elicopter a ajuns la fața locului și a transportat-o la spital în stare de conștiență.

 

Circulația este blocată pe un sens.

De altfel, în zona Agigea se circulă cu restricții, dar din cauza unor lucrări.

Traficul rutier este restricţionat pe Podul Agigea, respectiv pe DN39 (la km 8+989), pe sensul de deplasare Agigea către Constanţa, până la data de 28 noiembrie 2017, în vederea finalizării unor lucrări de reparaţii. În această perioadă va fi interzisă tranzitarea podului cu autovehicule şi convoaie agabaritice, precum şi manevra de depăşire, iar viteza de circulaţie va fi limitată la 50 km/h pe toată lungimea podului”, precizează centrul Infotrafic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri