Anchetă dificilă în cazul polițistului ucis în Maramureș

Data publicării:
politie3

Principalii suspecţi în cazul crimei din Vişeu de Jos sunt în spatele gratiilor. Anchetatorii încearcă acum să afle care a fost motivul care i-ar fi putut face pe cei doi fraţi să îl omoare pe şeful de post din localitate.

Se anunţă o anchetă dificilă în cazul crimei de la Vişeu de Jos, de săptămâna trecută. Despre cele două persoane reţinute, localnicii spun că ar fi consumatori de droguri.

Ei au fost suprinşi de o cameră de supraveghere din zonă în seara crimei, iar surse din anchetă susţin că tinerii l-ar fi ucis pe şeful de post pentru că ar fi primit o condamnare cu suspendare, sub control judiciar, măsură pe care nu o respectau însă.

În cazul în care şeful de post ar fi informat instanţa de acest lucru, cei doi ar fi trebuit să ajungă la închisoare. Gheorghe Nistor a fost înmormântat ieri, iar sute de colegi au luat parte la funeralii.

Şi în ţară, echipaje de poliţie aflate pe traseu au ţinut momente de reculegere şi au transmis mesaje de susţinere pentru familia poliţistului ucis la datorie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri