Anchetă | O polițistă a bătut un șofer beat după ce a jignit-o

Data publicării:
politia masina

Anchetă la Poliţia Satu Mare, după ce un şofer prins băut la volan susţine că a fost bătut de agenta care l-a oprit în trafic. Bărbatul de 53 ani spune că a fost lovit cu picioarele în burtă, dar recunoaşte că a aruncat şi el cuvinte grele. După ce va ieşi din spital, şoferul vrea să depună plângere penală împotriva poliţistei.

Mircea Ardelean a fost oprit în trafic, într-o localitate din Satu Mare, după ce un echipaj de poliţie a observat maşina circulând haotic pe şosea. Şoferul avea permisul suspendat, dar asta nu l-a împiedicat să urce la volan.

Oamenii legii au constatat că bărbatul se afla la volan sub influenţa băuturilor alcoolice aşa că au decis să îl transporte la spital pentru prelevarea de probe biologice. În urma experizei a reieşit că şoferul avea o alcolemie de aproape 2 la mie în sânge. Fapt pentru care agenţii l-au dus în sediul Poliţiei Carei pentru a-i întocmi dosar penal.

Aici a început un adevărat scandal, susţine bărbatul. Mircea Ardelean spune că oamenii legii i-au vorbit urât, el a reacţionat, moment, în care o poliţistă s-ar fi năpustit asupra lui.

Mircea Ardelean: M-au făcut boschetar, în toate felurile, omul străzii , am mai comentat şi eu iar apoi doamna poliţistă a sărit la mine şi m-a lovit cu picioarele în burtă.

După ce a plecat din secţie, a început să se simtă rău. A mers la spital, unde medicii au spus că are vezica ruptă. Acum, bărbatul susţine şi că a fost abandonat pe stradă.

Mircea Ardelean: Puteam să mor atunci pe stradă, m-au scos din Poliţie, numai eu ştiu cum m-am târât până la un taxi.

Ancheta a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei.

Teofil Ilisie, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei: A devenit violentă, a încercat să pună mâna pe volanul maşinii, motiv pentru care agenţii au oprit, l-au scos din autospecială, l-au imobilizat şi l-au încătuşat. Până în prezent nu rezultă că ar fi fost violentat în sediul de Poliţie.

Bărbatul este internat de o săptămână şi este decis să depună plângere penală împotriva poliţistei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri