Blocaj pe DN1. Un autoturism a luat foc

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie dn1

Traficul rutier pe DN 1, în localitatea prahoveană Azuga, este blocat, luni seară, din cauza unui autoturism care a luat foc pe şosea, transmite News.ro.

aglomeratie dn1

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia pe DN1 Predeal – Sinaia este blocată la kilometrul 137+500 de metri, în zona localităţii Azuga, din cauza unui autoturism care a luat foc pe şosea. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au declarat că în maşină se aflau două persoane, care au reuşit să iasă singure fără să fie rănite.

Traficul rutier pe DN1 Braşov – Ploieşti este aglomerat, iar între staţiunile Buşteni şi Sinaia, pe sensul spre Bucureşti, s-a circulat în coloană încă de la orele prânzului.

Imediat după prânz, poliţiştii au deviat traficul, iar la ieşirea din Braşov singura variantă de drum spre Ploieşti şi Capitală a devenit DN1A. Cei care au petrecut Crăciunul în staţiunile de pe Valea Prahovei s-au înghesuit cu toţii pe DN1.

„Se la intrarea în Predeal până aici am făcut o oră şi 40 de minute. Foarte mult, exagerat de mult”, se plânge un şofer.

„Este groaznic! Trebuie neapărat să facă ceva guvernul care vine”, cere un altul.

Traficul este deviat şi pe DN73A, care face legătura dintre Râşnov şi Predeal. Şoferii sunt sfătuiţi să meargă şi pe DN73, Bran-Argeş

Poliţiştii de la Rutieră îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu mare atenţie, să respecte distanţa faţă de maşina din faţă, să nu depăşească pe contrasens şi să nu apese acceleraţia mai mult decât ar trebui.

Sursa: Digi24

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri