Camion răsturnat peste trecători, la Salonta. O fetiță și bunica ei au murit

Data actualizării: Data publicării:
112

Grav accident în judeţul Bihor. Două persoane au fost prinse sub încărcătura unui camion încărcat cu pietriş, după ce autobasculanta s-a răsturnat peste câţiva oameni care se aflau pe marginea drumului, la ieșirea din localitatea Salonta. Este vorba despre o fetiță de un an și despre bunica ei. Ambele și-au pierdut viața.

ACTUALIZARE 13.48. O fetiţă de un an şi cinci luni şi bunica ei au murit după ce camionul încărcat cu pietriş s-a răsturnat peste ele. Trei echipaje ISU au intervenit, dar nu le-au putut salva.

Camionul a fost ridicat de o macara, iar pompierii lucrează în continuare la îndepărtarea pietrișului, pentru a se asigura că nu mai sunt și alte victime.


Deocamdată se ştie sigur că este cel puţin o victimă. În prezent, echipajele de pompieri acționează pentru a o scoate de sub încărcătura camionului, a declarat la Digi24 Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana. 

Există posibilitatea să fie mai multe persoane rănite.

Apelul la 112 s-a dat în jurul orei 10:40. Au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari cu echipamente de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, ambulanța și s-a solicitat și intervenția echipajului de pe elicopterul SMURD.

În momentul de față, pompierii militari acționează pentru degajarea încărcăturii din benă și a pietrișului din jurul acesteia, pentru a verifica dacă nu sunt și alte victime prinse sub încărcătură. Se așteaptă și o macara pentru ridicarea benei, iar circulația în zonă este întreruptă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri