CAMION RĂSTURNAT. Premierul, nemulțumit: Țuțuianu a ajuns deja, plecând tot din București, Arafat încă nu

Data actualizării: Data publicării:
arafat digi24

CAMION MILITAR RĂSTURNAT. Premierul Mihai Tudose s-a declarat nemulțumit, în cursul desfășurării operațiunilor de intervenție, că nu a putut lua legătura cu secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Mihai Tudose: "Recunosc că nu reușesc să iau legătura cu Raed Arafat, înțeleg că încă e în elicopter ... cumva.  Îi mulțumesc ministrului Adrian Țuțuianu, care a ajuns foarte repede, plecând tot din București. Înțeleg că domnul Arafat e încă pe drum, dar... ok. Bodog e în plină activitate coordonând ca spitalele să aibă tot ce trebuie - de la rezerve de sânge la orice altă cerință, iar doamna Carmen Dan coordonează celula de criză de la Ministerul de Interne".

Premierul a afirmat că intervenția este una dificlă, dar a subliniat că nu se poate programa ca toate accidentele să se producă ziua și în locuri accesibile: 

"România trebuie să fie pregătită pentru intervenții în astfel de cazuri, mă uit și eu la imagini și văd ca o mulțime de oameni  care încearcă să intervinăîn condiții dificile cu ce au la dispoziție. Cred că statul trebuia să pună la dispoziție mult mai multe lucruri. Urmăriți cu atenție ședința de mâine de guvern și o să vedeți că lucruri se vor întâmpla! Nu e posibil să nu putem interveni cu un elicopter, 2 elicoptere, cu tot ce trebuie. Oamenii de acolo au făcut tot ce era omenește posibil", a declarat premierul la Digi24.

Întrebat dacă îl nemulțumește modul în care Raed Arafat coordonează intervenția, Mihai Tudose a răspuns: "-Mă nemulțumește că uite!, e prima seară când sunt prim- ministru și constat că nu avem ce ne trebuie, într-o țară care se vrea a fi dezvoltată, recunoscută și respectată".

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri