Cazul Dan Condrea. Liviu Chesnoiu:  Un om care a clacat. Era bulversat de ce acuze primea din toate părțile

Data publicării:
160522 accident condrea 02 INQ Octav Ganea-2

„Acum e confirmat 100% că acel personaj nefericit era în maşină. Poate se vor confirma și alte aspecte, dar trebuie să-i lăsăm pe anchetatori să-și facă treaba în liniște. Trebuie verificate informația apărută în presă că de miercuri n-a mai fost acasă. Acum se leagă ceva. Acel om, de câteva zile nu mai dormea. Ca psiholog vă spun că el trebuia să fie consiliat psihologic, să meargă la un psihiatru: nu dorm, vreau tratament să pot dormi. Și a clacat. Poate să fie vorba de sinucidere ca ipoteză principală, poate fi vorba și de accident, pentru că era vitezoman. După ce nu dormi nu știu câte zile, nu mai ai reflexele unui om odihnit. Sunt aspecte ce trebuie lămurite de anchetatori”, spune Liviu Chesnoiu, colonel de poliție în rezervă.

Potrivit acestuia, sunt foarte multe indicii care conduc spre sinucidere: „Dar și spre faptul că acest om clacase, era epuizat fizic și psihic. Dintr-o mică greşeală se poate ajunge la ce s-a întâmplat.  Acest domn, din câte se vede, era un om care suferea, interiorizat. Un om care ţinea în el. Nu a răbufnit, nu se elibera de această energie negativă.”

„Faptul că și-a schimbat testamentul, conducea altă mașină. Un sinucigaş nu spune că are de gând să-și facă harakiri. Eu merg pe epuizarea psihică, un om care a clacat. Era bulversat de ce acuze primea din toate părțile. Cei foarte apropiați ne pot explica acest mister”, conchide colonelul în rezervă Liviu Chesnoiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri