Ce trebuie să facem pentru a fi în siguranță la metrou. Sfaturile polițiștilor

Data publicării:
metrou piata victoriei - metrorex.ro (2)
Foto: metrorex.ro

Un nou incident a avut loc astăzi la metrou, la două zile după ce o tânără a murit, împinsă pe șine la stația Dristor. Polițiștii vin cu sfaturi pentru a-i ajuta pe bucureșteni să se protejeze în stațiile de metrou.

Să respectăm cu toții inclusiv indicațiile, acele sfaturi preventive, pe care le auzim în stații, să respectăm inclusiv acea bandă trasată pe peron. Să fim atenți unii la alții - suntem toți preocupați, avem tot timpul cu telefoanele în mână, cu tot soiul de alte dispozitive. Aș face un apel la umanitate: să fim mai oameni decât am fost până azi-dimineață, să ne mai uităm la cel de lângă noi, dacă are nevoie de ceva, dacă putem interveni cu ceva”, a spus Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Nu este nevoie, să spunem într-o situație mai gravă, să intervenim prin forță, poate nu se poate. Măcar avem telefonul mobil, în 99% din cazuri îl vedem la cineva în mână, măcar să facă acel apel la serviciul de urgență 112”, a adăugat ea.

O femeie a sesizat Poliţia, în această dimineaţă, după ce a fost ameninţată de o persoană necunoscută în staţia de metrou Piaţa Unirii 2. Femeia a fost prinsă după câteva ore, în zona Pipera.

S-a întâmplat la două zile după ce o tânără a fost aruncată pe șinele metroului, în stația Dristor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri