Control inopinat la Metrorex, anunțat pe Facebook. Ministru: „Nu știu dacă și-au pregătit documentele, dar cu siguranță cafeaua au putut să o facă”

Data publicării:
original dsc 1404

Dan Costescu a precizat totuși că sunt verificate contracte încheiate înainte de a ajunge în fotoliul de la Transporturi.

Potrivit Corpului de Control al Premierului, ancheta vizeaza atribuirea și derularea unor contracte de achiziție a unor trenuri de metrou.

Totodată, inspectorii verifică şi documentele privind atribuirea şi derularea contractelor de achiziţie a unor lucrări la magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon. 

Dan Costescu, ministrul Transporturilor: „A fost un cotrol inopinat, e bine să fie și controale inopinate, ele țin oamenii în formă. Se referă, din informațiile mele, la activități care s-au derulat înaintea începerii mandatului acestui Guvern.

Reporter: Acest control a fost anunţat pe pagina de Facebook a Corpului de Control înainte să ajungă aici. Cei din Metrorex i-au aşteptat cu documentele gata pregătite? Nu a fost chiar aşa.

Dan Costescu: „Am înțeles întrebarea. Este un Guvern care știți că nu cred că a atins nivelul maxim de transparență și pentru asta mai e și taxat din când în când cu câte o glumă. Da, a fost anunțat pe Facebook, colegii nu știu dacă și-au pregătit documentele, pentru că sunt foarte multe, sunt metri cubi, dar cu siguranță cafeaua au putut să o facă până a venit Corpul de Control.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri