Copil căzut în puț la Răcari, județul Dâmbovița

Data actualizării: Data publicării:
112

Un copil în vârstă de cinci ani a căzut sâmbătă într-un puț al unei gospodării din Răcari, județul Dâmbovița. Puțul are o adâncime de 12 metri.

ACTUALIZARE 17:01. Fetița a fost scoasă în siguranță, a anunțat ISU Dâmbovița, informație confirmată la Digi24 și de Raed Arafat. Copilul este examinat medical în prezent, dar probabil că nu va avea nevoie să fie transportat la București.


Noul caz se petrece la nici trei săptămâni de la un incident similar care a avut loc în Teleorman, când un copil de aproape doi ani a fost salvat in extremis, după 11 ore.

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat la Digi24 că în Dâmbovița este vorba despre o fetiță de 5 ani, care se află la doi metri de gura puțului, pentru că a căzut în găleată.

La fața locului sunt forțe de intervenție și a fost trimis și un elicopter SMURD, pregătit să aducă victima la București.

Deși copila se află la adâncime relativ mică, autoritățile se tem că o mișcare bruscă ar impulsiona căderea în gol, așa că vor să acționeze cu toată grija. „Situația se poate schimba din moment în moment”, a spus șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Raed Arafat face apel la populație să fie mai atentă, să-și supraveghere copiii și să închidă corespunzător aceste puțuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri