Crima de la metrou. Avocat: Magdalena Șerban regretă fapta

Data actualizării: Data publicării:
criminala bun magdalena serban

Magdalena Șerban, femeia suspectată că a împins o tânără pe șinele metroului la stația Dristor, marți seara, a fost adusă astăzi la Parchetul Capitalei. Ea se afla la Spitalul penitenciar Jilava.

Potrivit avocatului suspectei în crima de la metrou, femeia a fost dusă la Parchet pentru a-și da acordul pentru expertiza psihiatrică. Magdalena Șerban a semnat că este de acord, iar rezultatele sunt așteptate săptămâna viitoare.

Avocatul ei a mai spus că femeia a declarat că regretă faptele comise.

"S-a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală, dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza că ar fi sau nu ar fi în avantajul său. Da, regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs", a menționat avocata Magdalenei Şerban.

Procurorii au decis să facă o expertiză psihiatrică medico-legală în cazul Magdalenei Șerban, pentru a stabili dacă aceasta a avut discernământ în cazul agresiunilor de la metrou.

Marți seara, o tânără în vârstă de 25 de ani a murit, în staţia de metrou Dristor, după ce a fost împinsă de o femeie. Principala suspectă este Magdalena Șerban. Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta s-a luptat cu agresoarea și a reușit să scape.

Agresoarea este cercetată pentru omor şi tentativă de omor şi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri