Crima de la metrou. Carmen Dan: A fost o sincopă după apelul la 112

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan govro

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a făcut declaraţii pe tema crimei de acum două zile de la metrou. Ea spune că a fost o sincopă în funcţionarea serviciului.

E o anchetă în derulare, n-aș vrea să mă pronunț eu acum, la cald, însă din ceea ce am văzut eu, polițiștii, din momentul când au fost sesizați – se cunoaște deja că a fost o oarecare sincopă după apelul pe 112, dar de la ora 17.15, când au fost sesizați și au început procedura de audiere, eu cred că este destul de justificată această prezentare a procedurilor”, a spus ministrul.

Tatăl fetei care a supraviețuit tentativei de crimă în stația Costin Georgian spune că fiica sa a aşteptat două ore pentru a putea depune plângere la Poliţie.

După ce s-a luptat cu agresoarea și a reușit să îi țină piept, tânăra a urcat în metrou, în stare de șoc. A ajuns la dentist și abia acolo a conștientizat ce i s-a întâmplat și l-a sunat pe tatăl ei. Însă când au mers să depună plângere la poliție, autoritățile nu i-au crezut. Plângerea a fost înregistrată abia în jurul orei 19:30.

Un şoc pentru toţi. În 45 de minute am sunat la 112. Şi 112 m-a trimis la Costin Georgian să investighez eu, ca părinte. E posibil aşa ceva? (...) Am spus la 112 că fata a fost împinsă intenţionat în faţa metroului, iar doamna de acolo mi-a spus să merg la metrou, că au poliţia lor”, a spus tatăl fetei.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor. Ea a căzut în faţa unei garnituri de metrou, iniţial suspectându-se că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu aceasta.

Agresoarea este cercetată pentru omor şi tentativă de omor şi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri