Doi elevi au sărit în zăpadă de la etajul unu

Data publicării:
elev sare in zapada

Scene periculoase în curtea unui liceu de la Braşov. Doi elevi au sărit în zăpadă de la etajul unu al şcolii şi mulţi colegi se amuză fără să înţeleagă cât de periculoasă este distracţia iar unii filmează scenele de teribilism. Niciun profesor nu este însă în preajmă, deşi ar fi trebuit să fie mai mulţi dascăli supraveghetori în acel moment.

Scena s-a petrecut marţi dimineaţă, la Colegiul Naţional „Grigore Moisil”, din Braşov. Cei doi elevi de clasa a XI-a sar de la câţiva metri înălţime într-un morman de zăpadă de cam 30 de centimetri.

„Cei doi elevi au sărit de la etajul unu al corpului de clădire aflat în spatele meu. În momentul respectiv, elevii erau supravegheaţi de şase profesori. În plus, exact fereastra de la care au sărit este în raza uneia din camerele de supraveghere”, relatează Claudiu Loghin, reporter Digi24.

Conducerea colegiului a aflat de la echipa Digi 24 despre acest episod. A răspuns în scris întrebărilor Digi 24, legate de incident.

„Situația ni se pare deosebit de gravă și regretabilă. Profesorii de serviciu erau în curtea școlii. Vom urma pașii legali care se impun în situația dată. Vă rugăm ca aceste afirmaţii sa nu fie scoase din context sau interpretate”.

(Sursa: Răspuns Direcţiunea Colegiului Grigore Moisil la solicitarea Digi24 Braşov)

Inspectoratul scolar asteaptă rezultatele anchetei de la liceu.

E o situaţie nefericită pentru şcoală, nefericită pentru educaţie în general. În comisia permanentă a unităţii şcolare, pentru combaterea violenţei se discută modul în care a fost încălcat regulamentul de ordine internă, urmând a fi sancţionaţi”, afirmă Mirela Blemovici, inspector scolar general adj.

Colegiul în care s-au petrecut scenele este unul de renume în Braşov, iar unul dintre adolescenţii filmaţi este printre cei mai buni elevi din promoţia sa.

(Sursa: Digi24)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri