Doi morți și patru răniți într-un accident petrecut în București

Data actualizării: Data publicării:
accident

Un accident rutier grav s-a petrecut noaptea trecută în Bucureşti - doi oameni au murit şi patru au fost răniţi după ce două maşini s-au izbit puternic.

ACTUALIZARE.  Accidentul a avut loc vineri noapte, în zona intersecţiei Şoseaua Dudeşti-Pantelimon cu Şoseaua Gării Căţelu, după ce o maşină Opel a intrat în depăşire, iar la revenirea pe banda de mers a atins cu spatele un autovehicul BMW pe care îl depăşise şi apoi a intrat într-un stâlp, a declarat, pentru News.ro, Daniel Barbu, de la Brigada Rutieră a Capitalei.

Două persoane, soţ şi soţie, în vârstă de 45 şi, respectiv, 54 de ani, pasageri în Opel, au murit, iar fiul acestora, în vârstă de 24 de ani, aflat la volan, a fost rănit, fiind dus la Spitalul Sfântul Pantelimon, a precizat Daniel Barbu. 


 

Şoferul unuia dintre automobile a făcut o depăşire neregulamentară şi ar fi provocat impactul violent, spun poliţiştii. Cei doi pasageri care şi-au pierdut viaţa erau în maşina sa. Bărbatul a fost rănit grav şi a fost operat la Spitalul Pantelimon. În celălalt autoturism se aflau o tânără şi doi bărbaţi. Aceştia au fost răniţi uşor, dar au refuzat să meargă la spital.

„În accident au fost implicate șase persoane. Trei vicitime au refuzat orice îngrijire medicală şi transportul la spital. Două persoane au fost declarate decedate la fața locului, iar o persoană a fost transportată la spital. A fost dificil, a trebuit să descarcerăm, să decuplam bornele. Am avut la fața locului atât autospeciale pentru stingere, descarcerare, autospecială pentru prim-ajutor și mașina medicului de urgență”, a declarat Adrian Dinu, pompier SMURD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri