Drum distrus, nereparat de cinci ani

Data publicării:
drum nereparat gorj

Drumul judeţean 605 A trece prin comuna gorjeană Dănciuleşti. Localitatea are însă închisă legătura cu judeţul vecin, Vâlcea, pentru că drumul este rupt pe o porţiune de 50 de metri. Şoferii riscă, deşi înainte de intrarea pe această porţiune de drum a fost montat un indicator cu semnul interzis.

„Eu trec pe riscul meu, măcar trec o dată pe săptămână, sunt care stau în deal de tot, trec cu maşinile”, spune un bărbat.

Autorităţile locale spun că drumul nu poate fi reparat pentru că nu este în administrarea primăriei.

Ţinand cont ca ... comuna noastră este foarte îndepărtată de judeţ suntem cam uitaţi. Suntem cea mai îndepărtată comună din judeţ, dacă am avea o legatură mai aproape cu judeţul vecin ar fi şi la noi mai uşor de dus la Vâlcea, la Grădiştea”, afirma Emilian Andrei, viceprimar Dănciuleşti.

Este în momentul de faţă prins pentru finanţare pe POR 2014 2020 29.18 muscă 29.47 am păstrat în permanneţă legătura cu reprezentantul primăriei, iar dacă într a devăr exista o dificultate majoră în traficul de asigurare de urgenţă cred că ne ar fi semnalat până în momentul de faţă”, spune Oana Paloş, purtător de cuvant Consiliului Judeţean Gorj.

Soluţia ca drumul să nu se mai surpe este să se construiască unui zid de spijin.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri