Elevi intoxicați la ore într-un liceu din Brașov

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta bun

14 elevi de clasa a zecea de la un colegiu din Braşov au ajuns la spital, după ce au inhalat vapori toxici chiar în timp ce se aflau la ore.  Copiii s-au intoxicat după ce vaporii de adeziv de la linoleumul proaspăt pus de muncitori s-au răspândit în sala de clasă. 

Muncitorii au folosit niște lămpi de încălzire a linoleumului pentru a finaliza mai repede lucrarea, ceea ce a făcut ca vaporii de adeziv să se degaje în aer. 

Probabil că a fost foarte aglomerată perioada de ieri după-amiază și cineva a decis să desfășoare cursurile într-o sală în care această operațiune nu se finalizase. E în curs de analiză și vom vedea cum s-au desfășurat lucrurile și cum s-a derulat incidentul. Cert e că graba a dus la această situație, dorința de a grăbi uscarea adezivului și montarea aerotermei au adus prejudicii copiilor”, a declarat Ariana Bucur, inspector general ISJ Brașov. 

Copiii sunt în stare stabilă și sunt internați la Spitalul Clinic din Brașov. Inițial au fost internați șapte copii și apoi încă opt care aveau aceleași simptome. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri