FOTO & VIDEO. Incendiu la metrou între stațiile Victoriei și Aviatorilor. Circulația a fost reluată

Data publicării:
alexandru nestian foto

Foto: Facebook/ Departamentul pentru Situații de Urgență

ACTUALIZARE: Circulaţia a fost reluată pe toate magistralele. Între staţiile Piaţa Victoriei şi Aviatorilor, metroul circulă cu restricţie de viteză.


ACTUALIZARE: Metrorex a transmis că circulația a fost reluată între stațiile de metrou Pipera și Piața Victoriei 1, pe firul 1. De asemenea, stația de metrou Piața Victoriei 2 a fost redeschisă. 

„La acest moment s-a reluat circulaţia între Pipera şi Piaţa Victoriei 1 pe firul 1, s-a redeschis staţia Piaţa Victoriei 2. Se lucrează la schimbarea izolatorului şi în circa 30 de minute se va relua circulaţia şi pe această porţiune, cu restricţie de viteză. Cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, a transmis Metrorex.


ACTUALIZARE. Primele imagini de la incidentul de astăzi:

Ne puteți trimite imagini pe secţiunea Digivox a digi24.ro, pe e-mail sau pe Facebook. Ne puteți contacta şi telefonic sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp la numărul 0771.100.304. Va rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.


ACTUALIZARE: Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis că incendiul a fost lichidat și că în acest moment se intervine pentru restabilirea condițiilor de trafic. Fumul a fost semnalat la ora 10.03 printr-un apel la 112. 

Incendiul a avut loc la 150 de metri de stația Victoriei, sensul spre Aviatorilor, unde au ars doi metri de izolator de la șina de metrou. 

Nu au fost persoane rănite. 

„În această dimineață, la ora 10:03, prin apel 112, a fost semnalat fum în tunelul de metrou dintre stațiile Piața Victoriei și Aviatorilor. Apelul a fost făcut de către conductorul unei garnituri de metrou care se deplasa pe direcția Piața Victoriei - Aviatorilor.

Având în vedere că fumul se manifesta între cele două stații de metrou, au fost constituite dispozitive de recunoaștere și intervenție, în ambele stații, astfel: la Piața Victoriei intervin trei echipaje de prim-ajutor, o unitate de terapie intensivă mobilă, o autospecială de descarcerare grea și trei autospeciale cu apă și spumă, iar dinspre Aviatorilor, trei echipaje de prim-ajutor și trei autospeciale cu apă și spumă. 

Incendiul a avut loc la 150 de metri de stația Victoriei, sensul spre Aviatorilor, unde au ars doi metri liniar de izolator de la șina de metrou. Nu există persoane rănite, iar călătorii care se aflau în cele două stații au fost evacuate, precum și cei care se aflau în garniturile de tren.

Incendiul a fost lichidat și în acest moment se intervine pentru restabilirea condițiilor normale de trafic” a scris Departamentul pentru Situații de Urgențe pe Facebook. 

incendiu metrou 1-1
incendiu metrou 1-1

ACTUALIZARE: Pompierii spun că cel mai probabil incendiul a fost declanșat de doi metri de cablu care izolează șina de metrou, care s-ar fi încins și au luat foc. Incendiul a fost lichidat de pompieri în momentul de față.  


Fumul a fost detectat la ora 9.50 de conductorul unui tren care mergea spre Victoriei și s-a întors la Aviatorilor. 

Stația de metrou Victoriei a fost evacuată. Nu au fost anunțate cazuri de persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii au fost evacuați fătă probleme, chiar cu ajutorul oamenilor de la pază, după ce au văzut fumul. 

La fața locului au ajuns șase autospeciale de pompieri și patru ambulanțe SMURD. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri