Împușcături lângă Craiova. Trei morți și doi răniți, după un incident banal

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie_fb

Incident banal, cu final sângeros. Patru oameni au fost împuşcaţi, în plină stradă, la câţiva kilometri de Craiova. Doi au murit pe loc, iar ceilalţi au ajuns la spital în stare gravă. Cel care a tras s-a sinucis imediat după. Bărbatul a fost deranjat că i s-a cerut să-şi mute maşina din faţa unei porţi. Vecinii spun despre el că şi-a confecţionat singur arma şi că avea acasă un adevărat arsenal.

Tragedia a început de la un incident minor. Un tânăr de 28 de ani s-a înfuriat după ce doi vecini, tată şi fiu, i-au cerut să-şi mute maşina din faţa porţii lor, pentru că nu puteau să intre cu un tractor încărcat cu lemne. A scos un pistol şi i-a împuşcat mortal.

Luă pistolul şi o luă pe uliţă după Fabi, îl împușcă. Am auzit împușcăturile, că stau la două case. A fost decedatul, un prieten de-al meu împușcat”, a povestit un localnic.

Doi oameni care se aflau în preajmă au fost, de asemenea, împuşcaţi.

„A tras în văru-meo, a dat cu el jos, a căzut jos şi după-aia a mai tras după un vecin”, a relatat un martor la incident.

Tânărul şi-a pus apoi capăt zilelor cu aceeaşi armă, care se pare că era confecţionată artizanal.

„Am fost şi eu şi am văzut acolo, ceva frânturi de arme, un fel de strung improvizat într-un beci”, a spus primarul din Bucovăț, Cristian Tuță.

Poliţiştii şi criminaliştii adună probe în aceste momente, sunt gloanţe peste tot, iar zona a fost împrejmuită pe o porţiune de câteva de sute de metri.

Între timp, răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital.

„N-a avut nimic, eu mă duceam acasă. L-am găsit pe ăla împuşcat jos şi i-am spus să lase arma jos, atât”, a spus o victimă.

„Prezentau plăgi împuşcate, unul dintre aceștia, admis în aria de resuscitare, prezintă plăgi prin împușcare la nivelul feței. Amândoi sunt în curs de investigare, sunt stabili hemodinamic și respirator”, a spus purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență din Craiova, Cristina Geormăneanu.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor deosebit de grav şi urmează să stabilească exact cum s-au petrecut lucrurile.


ACTUALIZARE. Creşte numărul victimelor în atacul de la Palilula. Patru oameni au fost împuşcaţi în plină stradă de tânărul de 28 de ani. Acesta a decedat la spital. De asemenea, cea de-a doua persoană rănită grav a murit la spital.

Surse din poliţie spun că tânărul şi-a ucis doi vecini, tată şi fiu, şi a rănit alţi doi localnici.


Una dintre victimele lui nu a supravieţuit.

Bărbatul era din Timiş, dar avea o relaţie cu o femeie din această localitate.

Arma folosită era artizanală.

Atacatorul este la spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri