În ce sectoare din București se fură cele mai multe mașini

Data publicării:
masini_lux

Agenții de la Poliția Capitalei au făcut un top în care sectoarele sunt clasate în funcție de numărul de mașini furate anul acesta în București. Pe primul loc se situeaza sectorul 5, acolo au fost furate cele mai multe mașini: 35. Cea mai vânată marcă este Dacia. Topul este continuat de BMW și Audi.

După sectorul 5 din care s-au furat cele mai multe mașini, sectorul 3 este al doilea la numărul de infracțiuni de acest tip. Aici au fost furate 31 de autoturisme de la începutul acestui an. Cel mai sigur este sectorul 1 din Capitală, după cum spun polițiștii.

În aceeași perioadă a anului trecut au fost 217 de mașini furate. Anul acesta, de la începutul anului și până în luna octombrie s-au înregistrat 145 de furturi de autoturisme.

În București, Daciile sunt cele mai uşoare ţinte, dar tot acestea sunt și cel mai greu de găsit. Cele mai multe ajung la dezmembrări și se vând mai apoi pe bucăți. Iar după Dacii, din statisticile Poliţiei Române reiese că hoţii de maşini preferă mărcile germane şi apoi pe cele franceze.

Nici în anii trecuți situaţia nu a fost mai bună. În anul 2014, în întreaga ţară au fost furate aproape 1.600 de maşini. Poliţiştii se plâng că au foarte multe cazuri nerezolvate din anii trecut.

Situația mașinilor furate pe sectoare, în 2016

Sector 1 - 13

Sector 2 - 27

Sector 3 - 31

Sector 4 - 17

Sector 5 - 35

Sector 6 - 22

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri