Incendiu în centrul Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
cod rosu pompieri simulare (3)

Un incendiu a izbucnit în această seară în centrul Capitalei. A luat foc ghena unui bloc de pe bulevardul Magheru. Un bărbat a fost găsit în stop cardio-respirator. Salvatorii au încearcat să-l resusciteze, fără succes.

ACTUALIZARE. După aproximativ o oră de manevre de resuscitare, bărbatul a fost declarat mort. 

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la subsolul unui bloc din Piaţa Romană din Capitală, cu degajări mari de fum, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, scrie News.ro. Pentru stingerea incendiului au intervenit patru maşini de pompieri, o autoscară şi o ambulanţă. Deşi fumul s-a propagat pe casa scării şi a existat pericolul să intre în apartamente, nu au fost persoane evacuate, au precizat reprezentanţii ISU. "S-au constituit echipe de căutare-salvare, s-au verificat toate spaţiile atât din interior, cât şi din exterior cu ajutorul autoscării", au mai transmis pompierii.

Apelul iniţial la 112 a fost făcut de către o persoană care livra mâncare în blocul respectiv, ulterior mai multe apeluri fiind primite şi de la locatari, potrivit ISU. Persoanele care se aflau în apartamente au primit de la pompieri recomandarea de a sta la ferestre pentru a nu inhala fum.

ACTUALIZARE. Un bărbat este în stop cardio-respirator, iar salvatorii încearcă să-l resusciteze. Este vorba despre un bărbat de 50-60 de ani.

Primul apel la 112 a venit de la o persoană care livra mâncare în bloc.

Pompierii au intervenit și au reușit să stingă incendiul. 

Salvatorii i-au sfătuit pe locatarii blocului să deschidă geamurile și să respire aer curat, pentru a evita intoxicația cu fum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri