Incendiu la un hotel din Bucureşti. O tânără e în stare gravă

Data actualizării: Data publicării:
Interventie SMURD-pompieri, accident, raniti

Incendiu, noaptea trecută, în subsolul unui hotel din Bucureşti, în zona bulevardului Decebal. Trei oameni cazaţi acolo au fost răniţi. O tânără de 28 de ani, cu arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului, a fost dusă la spital şi e în stare gravă.

Ceilalţi doi - un bărbat şi o femeie - au inhalat fum şi sunt de asemenea internaţi.

Hotelul se află pe strada Theodor Sperantia, din sectorul 3 al Capitalei. La momentul la care pompierii au ajuns la locul incendiului, toate persoanele din hotel erau evacuate.

Mai mult de o oră a durat până când pompierii au reuşit să stingă focul care ar fi pornit de la câteva lumânări nesupravegheate. „La momentul sosirii noastre, ardea cu flacără deschisă la nivelul subsolului, cu degajări masive de fum şi posibilităţi de propagare a incendiului. S-a acţionat pentru limitare şi lichidare. La momentul acesta incendiul este lichidat”, a declarat Petru Cristian, reprezentant al ISU București.

Incendiul a izbucnit într-o cameră de la subsolul hotelului. Femeia care e în stare gravă era cazată în această cameră de hotel. Ea a fost transportată la Spitalul „Floreasca”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri