Incendiul de la Bamboo. Anchetatorii încă nu pot începe cercetările la fața locului

Data actualizării: Data publicării:
procurorul pruna bamboo

Anchetatorii nu au putut să înceapă cercetarea la faţa locului în cazul incendiului din clubul Bamboo. Procurorii au fost, duminică, la clubul Bamboo, dar nu pot intra, pentru că pompierii încă nu au declarat zona lipsită de pericol. Incendiul nu a fost încă declarat ca fiind lichidat.

Procurorii vor trebui deocamdată să se limiteze la audieri de martori și la studierea documentelor pe care le-au ridicat de la ISU, Primăria și Poliția Locală din Sectorul 2. Ei spun că urmează să-l citeze la audieri şi pe patronul localului Bamboo.

Anchetatorii au declarat că, din datele de până acum, nu există indicii ca incendiul să fi fost declanşat de o mână criminală. Ei au spus că fac audieri începând de sâmbătă, că au luat documente de la ISU, Primăria şi Poliţia Locală Sector 2, precum şi de la spitalele în care au ajuns cei răniți în urma incendiului.

Anchetatorii au venit duminică la locul incendiului pentru a evalua situaţia şi a găsi cea mai bună soluţie tehnică pentru cercetarea zonei. Deocamdată, ei nu au putut intra în clubul propriu-zis pentru că pompierii nu au declarat incendiul lichidat, iar structura nu permite să se intre în condiţii de siguranţă.

Audierile au început de sâmbătă, fiind date declaraţii de angajaţi şi clienţi ai clubului. Audierile continuă duminică şi în zilele următoare.

Întrebat dacă patronul clubului va fi audiat, procurorul de caz a spus că acest va fi citat procedural şi că vor fi anchetate toate persoanele care au legătură cu clubul.

Potrivit anchetatorilor, în clubul Bamboo se aflau atunci câteva sute de persoane.

Citiți și:  Bodyguard de la Bamboo: Incendiul a fost pus!

 La un pas de un nou „Colectiv”| Clubul Bamboo s-a făcut scrum. Legislația care șchioapătă

Incendiul din Bamboo. 20 de persoane audiate la poliție

Proprietarii Bamboo provin dintr-o familie care ar avea legături cu mafia italiană

(surse: Digi24, News.ro)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri