Incendiul din Bamboo. 20 de persoane audiate la poliție

Data actualizării: Data publicării:
incendiu bamboo isu

20 de persoane au fost audiate până acum în dosarul penal deschis de procurori în urma incendiului de azi-noapte de la clubul Bamboo. Mai mulţi clienţi le-au povestit poliţiştilor cum s-a întâmplat totul, dar oamenii legii îi interoghează şi pe angajații localului.

Până acum, la Poliţia Capitalei au fost audiaţi administratorul clubului şi angajaţi ai localului, agenţii de pază aflaţi în club la momentul izbucnirii incendiului.

Administratorului clubului i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a început urmărirea penală pentru infracţiunea de distrugere din culpă având ca urmare vătămarea mai multor persoane. Cercetările sunt făcute de doi procurori criminalişti din cadrul Secţiei de urmărire penală şi de ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri.

Sunt solicitate de la instituţiile abilitate relaţii privind societatea comercială care deţine clubul în cauză (autorizaţii de funcţionare, avize, rapoarte de control). La momentul actual, se efectuează audieri în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs incendiul şi este verificată starea persoanelor internate în urma incidentului”, a anunțat Parchetul.

Anchetatorii sunt și acum la fața locului, pentru a aduna dovezi. Munca lor a fost îngreunată de faptul că mai existau focare de incendiu, pe care pompierii încercau să le stingă.

Sursa: Digi24 TV

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri