La Fisc pentru recuperarea taxei auto

Data publicării:
taxa

Cine vrea să-şi ceară banii plătiţi pe taxa auto în perioada 2007-2013 trebuie fie să depună o cerere la Fisc, fie să trimită cererea prin poştă, cu confirmare de primire.

În plus, trebuie să ataşeze un extras al contului în care să îi fie returnaţi banii, chitanţa care atestă plata taxei, copii după actul de proprietate al maşinii, după certificatul de înmatriculare şi după cartea de identitate a autovehicului.

Cererea poate fi depusă până pe 31 decembrie 2020.

Atenţie, însă, dacă aveţi datorii la bugetul de stat, din sumele de restituit, statul îşi va opri întâi banii pe care-i are de recuperat şi abia apoi vă va transfera ce a rămas.

Oamenii nu sunt însă mulțumiți de felul în care vor intra în posesia banilor:

- Am de recuperat 1.866 de lei şi trebuie să am cont personal şi trebuie să vin cu extrasul meu de cont ca să-mi dea banii. Vreo 360 de lei fără dobânzi pe an. Când e chestia să ţi-i dea înapoi nu ţi-i mai dă. Caută o mulţime de motive.

- Adică te-ai folosit de banii mei până acuma, statul român, administraţia, cine s-a folosit că cineva s-a folosit de bani. Şi acum o să mi-i dai tu peste 5 ani.

- Am depus anul trecut dosarul. Am primit în ianuarie un răspuns de la ei că atunci când vor primi normele metodologice atunci vom primi un răspuns. Trebuie să depun din nou dosarul, cu toate actele pe care le-am depus acum jumătate de an. Am de recuperat 62 de milioane. 6.200 de lei. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri