Măsurile anunțate de MAI după incendiul din Bamboo

Data publicării:
monica dajbog

Ministerul de Interne a anunțat mai multe controale în clădirile „care desfăşoară activităţi cu public numeros”, începând chiar de astăzi, a anunțat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

„Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniel Dan, a dispus ca începând chiar din această seară să se intensifice controalele și verificările în toate imobilele care găzduiesc activități cu public numeros”, a spus purtătorul de cuvânt.

„De asemenea, vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a solicitat Inspectoratului de Stat în Construcții demararea unui control care să verifice aplicarea legii în domeniu, pentru acest tip de construcții. Pentru acest lucru, se vor forma echipe mixte constituite din reprezentanți ai structurilor MAI și ai Inspectoratului de Stat în construcții”, a adăugat Monica Dajbog.

De asemenea, Carmen Dan a cerut ca toate structurile MAI care sunt implicate în ancheta deschisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul București să acorde tot suportul necesar astfel încât aflarea adevărului să se facă cu celeritate, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Clubul Bamboo a fost mistuit de flăcări în noaptea de vineri spre sâmbătă. 44 de persoane au fost rănite, dintre care cinci mai sunt internate în spital. Una dintre acestea este în stare gravă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri