Metrorex, amendată cu 8.000 de lei pentru risc crescut în caz de incendiu. Ce au găsit pompierii

Data publicării:
trenuri metrou metrorex

Pompierii au descoperit panouri electrice cu probleme, modificări în sistemul de turnicheți ceea ce i-a făcut pe pompieri să creadă că oamenii nu pot ieși suficient de repede în caz de incendiu. Au mai fost descoperire guri de evacuare blocate și pompierii au atras atenția că nu sunt marcate căile de evacuare pe peroane. 

Controalele au durat șase luni. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov au dat un termen de câteva luni de zile Metrorexului pentru a rezolva problemele sesizate. De asemenea, Metrorex a primit patru amenzi în valoarea de 8.000 de lei. 

De asemenea, în același timp au loc controale și la tunelurile prin care circulă garniturile de metrou. Potrivit unor surse neoficiale lucrurile nu stau deloc bine, ar fi fost descoperite guri de evacuare zăvorâte.

Un incendiu a izbucnit, luna trecută, în staţia de metrou Piaţa Romană. Două persoane au inhalat monoxid de carbon şi au fost transportate la Spitalul Floreasca, iar alte şase persoane sunt în evaluare medicală. 

Citiți și: 
FOTOGALERIE - Incendiu la stația de metrou Romană
Metrorex vine cu detalii. Ce a cauzat incendiul de la metrou
Exerciții de evacuare în caz de incendiu la metrou
10 simulări pe zi după tragedia Colectiv

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri