Metrorex: Se deschide circulația rutieră în zona Eroilor din București

Data publicării:
heroilor

Circulația rutieră va fi deschisă pentru transportul în comun şi pentru autovehiculele cu sarcina pe osie mai mică de 3.5 tone, între Splaiul Independenţei şi Facultatea de Medicină Carol Davila, pe bd. Eroilor şi bd. Eroii Sanitari, potrivit unui comunicat la regiei.

Metrorex spune că au fost întreprinse toate demersurile astfel încât lucrările să fie finalizate înaintea termenului prevăzut în graficul acţiunilor de punere în siguranţă a zonei care prevedea ca dată finală de execuţie 22 martie 2016.

De asemenea, Metrorex a solicitat ca în perioada în care circulaţia de pe Bd. Eroilor este restricţionată, să se execute o altă lucrare, respectiv accesul care subtraversează Bd. Eroilor, acces care oricum ar fi necesitat o întrerupere a traficului în această zonă timp de trei luni (perioadă prevazută în proiect şi programată conform graficului general al lucrărilor pentru luna mai 2016), lucru care s-a şi realizat.

Lucrările dispuse prin documentaţiile tehnice de consolidare, de refacerea sistemului rutier şi a trotuarelor, de iluminat public, marcaje şi semaforizare, pentru redarea traficului rutier pe bd. Eroii Sanitari, au fost executate şi se poate redeschide circulaţia în zonă, spune regia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri