Moartea lui Dan Condrea | Discuții în Comisia parlamentară pentru controlul SRI

Data publicării:
georgian pop facebook

Președintele Comisiei pentru controlul activității SRI, Georgian Pop, i-a chemat telefonic pe membrii acesteia la o discuție informală. Asta în condițiile în care Camera Deputaților nu are program oficial, activitatea fiind suspendată pentru ca parlamentarii să se poată ocupa de campania electorală din teritoriu.

Deputatul Sebastian Ghiță a lansat posibilitatea ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, care a murit duminică seara într-un accident rutier, să fi fost filat.

Deputatul Cezar Preda, membru în Comisia pentru controlul SRI, îl contrazice pe Sebastian Ghiță și spune că Dan Condrea nu era filat de SRI.

„În cazul acestei morţi violente, Parchetul General deschide imediat ancheta penală luând în calcul toate ipotezele de lucru: accident, sinucidere sau crimă. Poliţia, poliţia judiciară, parchetul ştiu ce au de făcut. Trebuie să avem încredere în profesionalismul acestor instituţii. SRI nu are drept de filaj în acest caz. Nu cunosc cu cine şi ce a vorbit Sebastian Ghiţă cu privire la convocarea comisiei. Toate declaraţiile din această seară sunt cauzate de emoţie şi au ca fundament presupuneri şI păreri”, spune Cezar Preda.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri