Moartea suspectă a unui taximetrist. Ce spun martorii și colegii

Data actualizării: Data publicării:
politie medicina legala

Moarte suspectă în cazul unui taximetrist din Bucureşti, găsit fără suflare pe locul din dreapta al maşinii pe care o conducea. Descoperirea a fost făcută de un bărbat care se plimba prin zonă. Autoturismul era abandonat pe un câmp din apropierea Parcului Văcăreşti.

Puţin după ora 21.00, marți, s-a dat alarma în sectorul patru al Capitalei. Taximetrul, parcat la marginea unui câmp, a atras imediat atenţia unui locatar din zonă.

Omul s-a apropiat de maşină. Aşa a văzut că pe locul din dreapta taxiului şoferul este învelit cu o pătură. A deschis uşa. S-a îngrozit când şi-a dat seama că taximetristul este mort şi a sunat la poliţie.

Taximetristul a fost găsit într-un loc viran, la câteva zeci de metri de lacul Văcărești. Este aproape de câteva blocuri, dar și de o casă construită la marginea acestui drum. Există și câteva camere de supraveghere, dar ele nu ar fi surprins momentul în care a ajuns taximetrul, potrivit polițiștilor”, relatează Laurențiu Rădulescu, reporter Digi24.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că au mai văzut taxiul parcând pe câmp.

De câteva zile, 4-5 zile, acolo trăgea maşina. În spate”, spune un locatar.

Nimeni nu ar fi văzut momentul în care taximetristul a ieşit de pe drumul principal şi s-a îndreaptat spre locul viran. Criminaliştii sosiţi la faţa locului au prelevat probe până târziu în noapte. Maşina a fost ridicată pentru expertiză.

La prima vedere, bărbatul decedat, de 43 de ani, nu avea urme de violenţă. Există varianta ca acestuia să i se fi făcut rău. În acest caz însă, poliţiştii se întreabă de ce omul nu ar fi cerut ajutor şi ar fi preferat să parcheze autoturismul la marginea câmpului din zonă. Poziţia în care taximetristul a fost găsit, pe locul din dreapta al vehiculului, ridică alte semne de întrebare.

De ce acolo? Dacă era la volan mai înţelegeam, dar aşa?”, spune un taximetrist.

În maşină poliţiştii au găsit telefonul victimei. Era pus la încărcat, semn că nu ar avea de-a face cu un jaf.

Trupul victimei a ajuns la Institutul Național de Medicină Legală. Primele indicii arată că bărbatul nu a murit în urma unor acte de violenţă. Pe de altă parte, medicii au făcut şi examenul toxicologic, dar rezultatele vor apărea peste trei săptămâni”, relatează Laurenţiu Rădulescu, reporter Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri