VIDEO. Noi incidente la metrou: Trei persoane au fost amenințate. Agresoarea a fost prinsă

Data actualizării: Data publicării:
politia capitalei femeie suspecta incident 2 - politia capitalei crop

Încă o femeie a fost agresată la metrou și a făcut plângere la poliție. După ce acest caz a fost mediatizat, alte două persoane au depus plângere, acuzând de agresiune aceeași persoană. Este vorba despre o femeie de 57 de ani, care a fost prinsă de polițiști.

 

Foto: Poliția Capitalei

ACTUALIZARE. Alte două persoane, un bărbat și o femeie, au depus plângere la poliție. Ambii spun că au fost agresați de aceeași persoană prinsă azi de polițiști.

ACTUALIZARE. Presupusa agresoare a fost găsită în zona stației de metrou Pipera, la suprafață. A fost dusă la audieri. Femeia este din București și are 57 de ani, a spus Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Elementele care au condus la depistarea ei au fost cele de vestimentație „și alte chestiuni pe care le-au luat în calcul colegii noștri”, a mai spus Diana Sarca.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că între reclamantă și agresoarea sa nu a existat fizic și că femeia de 57 de ani ar fi spus ceva legat de copiii ei, care ar fi decedați.

A mai fost primită, prin e-mail, o plângere referitoare la o agresiune similară, iar acum se fac verificări pentru a se vedea dacă este vorba despre același tip de agresiune, comisă de aceeași persoană.


Plângerea a fost depusă de o femeie în vârstă de 42 de ani, la Poliția Metrou. Ea spune că a fost amenințată de o femeie în vârstă de 60 de ani, care i-ar fi spus „nu scapi de mine”. Incidentul s-a petrecut la stația de metrou Unirii 2.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, a spus la Digi24 că a fost identificată o persoană care are semnalmentele presupusei agresoare, dar că se fac verificări pentru a se afla dacă despre ea este vorba într-adevăr.

Poliția a făcut din nou apel la populație și a distribuit imagini de pe camerele de supraveghere și semnalmentele presupusei agresoare: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră.

„Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliției.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor. Ea a căzut în faţa unei garnituri de metrou, iniţial suspectându-se că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu aceasta.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Poliţia spunea că fata agresată la staţia Costin Georgian a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Agresoarea este cercetată pentru omor şi tentativă de omor şi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri