O angajată a companiei Hexi Pharma, agresată în trafic

Data publicării:
hexi pharma sediu site-4

„Nu știu detalii. S-a întâmplat în cursul zilei de ieri, a fost agresată de un alt conducător auto. Ea avea mașina branduită cu Hexi Pharma. I-a vorbit urât, a încercat să îi deschidă ușa la mașină”, a spus Loredana Albu, purtătoarea de cuvânt a companiei. 

De asemenea, Loredana Albu a spus că este decizia personală a angajatei dacă decide să depună sau nu plângere la poliție.

În această dimineață au avut loc percheziţii la sediile Hexi Pharma. Poliţiştii de la Direcţia Economică au descins la toate punctele de lucru ale societăţii. Au fost căutate acte contabile care pot servi drept probe în anchetă.

Patronul firmei a asistat la percheziţiile pe care poliţiştii le-au făcut într-unul dintre depozitele Hexi Pharma, dar a refuzat să facă declarații. 

Compania Hexi Pharma este suspectată că ar fi diluat dezinfectanții pe care ulterior îi vindea spitalelor. Informația a fost făcută publică de mai multe investigații din presă.

Compania a negat acuzațiile și a spus că nu au livrat dezinfectante Spitalului de Arși. 

După această precizara a companiei Hexi Pharma, Inițiativa România a publicat lista contractelor Hexi Pharma pe  și a arătat că „în 2015, compania Hexi Pharma a avut 20 de contracte cu Spitalul de Arși cu o valoare totală de 26.150,7 de euro. Contractele au fost obținute prin încredințare directă, nu prin licitație”. 

De asemenea, Rise Project a dezvăluit că prețul dezinfectantelor din spitale era umflat de 10 ori, adică compania ar fi cumpărat din Germania, printr-un offshore al patronului, substanţele şi le-ar fi revândut în România de 10 ori mai scump. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri