O fetiță s-a accidentat la un loc de joacă din București după ce o frânghie de cățărare s-a rupt

Data publicării:
loc de joaca tei

Incident grav într-un parc din Bucureşti. O fetiţa a ajuns de la locul de joacă la spital pentru că o frânghie specială pentru căţărare s-a rupt. Copilul în vârsta de 10 ani a căzut şi a fost dus cu ambulanţa la camera de urgenţe.

Accidentul a avut loc miercuri seară, când fetiţa se afla la locul de joacă din Parcul Tei şi a căzut cu frânghia de căţărat pe care se afla şi care s-a desprins din şuruburile în care era fixată. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar fetiţa a fost transportată la spital.

Fetița este în stare stabilă. Starea ei de sănătate nu este pusă în pericol, în acest moment.

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat, joi dimineaţă, că Autoritatea Naţională pentru pentru Protecţia Consumatorilor face verificări şi, de asemenea, la primăria are loc o anchetă internă.

"Din câte se pare, fetiţa nu are probleme grave. La acest moment, este o anchetă internă, iar în acelaşi timp ANPC face verificări pentru a vedea a cui este vina. De asemenea, am rugat să fie verificate din nou toate locurile de joacă din sector, unde se fac periodic verificări", a spus viceprimarul, precizând că la acest moment locul de joacă din Parcul Tei este securizat, notează News.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri