Noapte de coșmar pentru vecinii clubului Bamboo

Data actualizării: Data publicării:
pompieri

A fost o noapte albă şi pentru mulţi dintre cei care locuiesc vizazi de clubul Bamboo. S-au trezit cu noaptea în cap, din cauza fumului înecăcios şi a sirenelor pompierilor. Oamenii spun că de-a lungul vremii au făcut nenumărate plângeri la poliţie, din cauza zgomotului venit de la clubul Bamboo.

Vecin: Când ne-am trezit pe la trei şi jumătate, am văzut focul. A fost puţin pe acoperiş şi într-o oră, o oră şi jumătate a cuprins tot. Am luat copiii, ne-am mutat la alt etaj, din cauza fumului.

Alţi locatari credeau că gălăgia de afară e de la atmosfera obişnuită într-o noapte de club. S-au îngrijorat abia când flăcările s-au văzut de pe geam.

Vecin: Aşa m-am trezit. Din cauza fumului. + 35.19 Era o mare gălăgie, eu m-am gândit că sunt beţivi care se ceartă afară. La început, până să văd focul de la fereastră.

Vecinii mai spun că au făcut nenumărate plângeri la poliţie din cauza gălăgiei prea mari provocate de petrecerile care se dădeau în Bamboo.

Vecin: Acest club nu trebuia să funcţioneze. Nu trebuia să existe în locuri ca acesta, cu apartamente, cu familii. Oamenii responsabili trebuie să plătească acum.

Oamenii le-au dus pompierilor ceai şi cafea. Au pus la dispoziţie inclusiv hidrantul de la bloc.

Constantin Borşan, tehnician: Eu dau apă de pe proprietate privată. De la ora 4:00 când s-a anunţat, am şi dat drumul la apă noi.

Sursa: Digi24 TV

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri