Percheziţii la şcoli de şoferi şi la o clinică medicală

Data actualizării: Data publicării:
PERCHEZITII 22

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Piteşti fac, joi dimineaţă, 14 percheziţii domiciliare. Cei vizaţi sunt bănuiţi de fals intelectual şi abuz în serviciu. Potrivit anchetatorilor, din luna iunie şi până în prezent, persoanele vizate ar fi eliberat mai multe certificate medicale în care se atestă în mod fals faptul că ar fi examinat în mod direct persoanele care au solicitat eliberarea documentelor. 18 persoane vor fi duse la audieri.

Potrivit sursei citate, din 1 iunie şi până în prezent, persoanele vizate ar fi eliberat mai multe certificate medicale în care se atesta în mod fals că ar fi examinat în mod direct persoanele ce au solicitat eliberarea documentelor respective.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că una dintre descinderi are loc la sediul unei clinici medicale din Piteşti, iar alte zece percheziţii se fac la sediile unor şcoli de şoferi, în condiţiile în care dosarul vizează eliberarea de fişe medicale necesare obţinerii sau, după caz, preschimbării permisului de conducere. Suspecţii din acest dosar sunt bănuiţi că formaseră o reţea care îi ajuta pe candidaţi să obţină adeverinţele medicale care atestă că sunt apţi pentru a obţine permisul de conducere, însă în realitate aceştia nu erau văzuţi de către medici.

Un număr de 18 persoane vor fi duse la sediul Poliţiei Piteşti pentru audieri în acest dosar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri