Polițistul înjunghiat. Ministru: Agresiunea a durat 54 de secunde

Data actualizării: Data publicării:
politist generic maneca-1

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a vorbit la Digi24 despre polițistul înjunghiat în gara Burdujeni din Suceava, în noaptea de joi spre vineri și despre măsurile ce urmează să fie luate pentru a-i proteja pe polițiști de agresiuni.

Poliţistul avea 38 de ani şi era tatăl a doi copii. El a fost înjunghiat de 20 de ori de un tânăr dintr-o localitate suceveană. Bărbatul a venit prin spatele poliţistului l-a înjunghiat în gât. Poliţistul a căzut, iar tânărul, în vârstă de 24 de ani, a continuat să îl lovească cu cuţitul.

Agresiunea a durat 54 de secunde”, a spus ministrul Carmen Dan. „În gară era multă lume, deoarece treceau două garnituri, una ieșea, alta intra”, a adăugat ea.

Între polițist și ucigașul său nu a existat un conflict anterior, spun colegii bărbatului înjunghiat. Informația este confirmată și de șefa MAI.

Agresorul avea antecedente penale, în Spania, unde suferise două condamnări definitive. Și din ceea ce a rezultat în urma primelor declarații, a reiesit că ura poliția, ura uniforma, nu era o cauzalitate între agresor și victimă. A venit prin spate, a început să lovească”, a spus Carmen Dan.

Agresorul a fost violent și în celula de arest. Și-a recunoscut fapta, nu a motivat-o, dar a spus că nu regretă nimic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri