Presupusul criminal din magazinul din București, prins 

Data publicării:
poza criminal crop

Medicii şi poliţiştii au fost chemaţi de urgenţă la magazinul de lux de pe Calea Victoriei dimineaţă, la nici jumătate de oră după deschidere. Apelul a fost făcut chiar de colega vânzătoarei ucise.

Echipajele celor de la SMURD au ajuns la faţa locului la doar câteva minute după apelul venit pe numărul de urgenţă 112. Au intrat în magazin, iar femeia era deja în stare de inconştienţă. Au încercat să o resusciteze preţ de aproape trei sferturi de oră. 

„S-au făcut toate manevrele de resuscitare, din păcate nu a răspuns la aceste manevre. Erau plăgi cu risc vital, s-a făcut tot ce s-a putut”, a spus medicul Dora Chitan.

Colega vânzătoarei ucise a chemat poliţia după ce a auzit ţipetele femeii din baia magazinului, acolo unde se retrăsese cu suspectul. A privit apoi neputincioasă cum agresorul a plecat, calm, lăsându-şi fosta iubită într-o baltă de sânge.

„Bodyguard-ul da, l-ar fi văzut de la spate, cică ar fi avut o geacă roşie pe el, ar fi mers aşa pe aici şi aici la colţ ar fi luat-o la fugă”, a spus un martor.

La locul tragediei a ajuns imediat şi proprietara magazinului de lux - Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Ştia despre problemele angajatei sale.

„Da, de foarte multe ori a ameninţat-o. A ameninţat-o de foarte multe ori. Nu ştiu câte plângeri a depus, spunea că se duce de fiecare dată, de faţă cu mine a sunat poliţia de foarte multe ori. Da, a cerut ordin de protecţie”, a spus Alina Petre.

Apropiaţii femeii ştiau despre relaţia zbuciumată a acesteia cu cu Tiberiu. Femeia îi făcuse plângere penală pentru hărţuire, însă poliţiştii au propus procurorilor clasarea, în aceeaşi perioadă în care cuplul se împăca.

De altfel, bărbatul posta adesea, pe Facebook, poze cu tânăra, însoţite de mesaje de dragoste.

Foto: Facebook

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru omor calificat.

Citiți și: 
Crimă într-un magazin din centrul Bucureștiului 
VIDEO. Cine este principalul suspect al crimei din București. Primele imagini de la fața locului

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri