Primele declarații ale polițiștilor confundați cu stripperi: „Doamna a fost zâmbitoare, relaxată, chiar primitoare”

Data publicării:
politia

Anchetatorii au descins în locuinţa unei femei de 50 de ani, care cultiva plante de canabis. Femeia a fost convinsă, minute bune, că oamenii în uniformă, cu arme şi cagule, sunt, de fapt, stripperi şi că totul e o surpriză, pe care fiul i-a făcut-o, de 8 Martie. Abia mandatul de percheziţie şi tonul anchetatorilor au făcut-o să înţeleagă că farsa e de fapt o acţiune cât se poate de serioasă.

Acţiunea a început la ora 17:00 în ziua de 8 martie. În echipa de flagrant au fost procurori DIICOT, poliţişti de la Crimă Organizată şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Ţinta acţiunii: o casă din comuna braşoveană Tărlungeni, în care locuia femeia de 50 de ani.

Doamna a fost una din puţinele persoane, chiar singura până acuma, în cariera mea, care ne-a aşteptat cu zâmbetul pe buze, chiar râzând. A crezut că este o surpriză plăcută, din partea fiului ei”, spune un luptător de la Serviciul de Acţiuni Speciale Braşov.

În momentul în care am intrat, cu mandat de percheziţie, la adresa respectivă, doamna care se afla la faţa locului a fost puţin surprinsă, crezând că este o surpriză sau o farsă de 8 martie. Doamna a fost zâmbitoare, relaxată, chiar primitoare, să spun aşa”, povestește un anchetator de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Braşov.

Anchetatorii aveau informaţii că femeia se ocupă de creşterea şi recoltarea plantelor de canabis, în propria locuinţă. Din reţea mai făceau parte fiul femeii, în vârstă de 27 de ani şi un prieten al acestuia, student la Facultatea de Medicină din Târgu Mureş.

Tânărul din Braşov, împreună cu mama sa, întreţineau o cultură, la domiciliul dintr-o comună din judeţul Braşov, drogurile fiind recoltate, transportate în Târgu Mureş şi distribuite atât de acest tânăr, cât şi de colegul lui de apartament, către diverşi consumatori”, a declarat Cătălin Borcoman, procuror şef DIICOT, Serviciul Teritorial Braşov.

Anchetatorii au găsit, în casa femeii, zece răsaduri de canabis şi o sută de grame de plante recoltate. În apartamentul din Târgu Mureş, au găsit un kilogram de canabis şi 56 de comprimate de Extasy. Femeia de 50 de ani, fiul ei şi prietenul acestuia au fost arestaţi pentru 30 de zile şi sunt cercetaţi pentru cultivare şi trafic de droguri de risc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri