Raed Arafat: Nu sunt mașini blocate pe A2

Data publicării:
IARNA A2 N19 agerpres_7710981
Imagine cu autostrada A2, plina cu zapada si fara masini, aceasta fiind inchisa datorita zapezii si visculului, luni, 29 decembrie 2014. Sudul si estul tarii este siub cod rosu si portocaliu de viscol si zapada.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat, miercuri dimineaţă, că pe A2 nu sunt maşini înzăpezite şi că autostrada, care este închisă încă de marţi seară din cauza viscolului, nu prezintă probleme.

„Nu mai avem niciun caz blocat pe A2 din ce ştim”, a declarat Raed Arafat, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Raed Arafat a precizat că de asi dimineață s-a închis și drumul București-Giurgiu, pe lângă A2, A3 și A4.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a precizat că, în noaptea de marţi spre miercuri, au fost cel puţin 97 de intervenţii de deszăpezire de autoturisme rămase blocate din cauza viscolului, dar apar în permanenţă noi cazuri. Echipele de salvare au intervenit şi în mai multe cazuri medicale.

La ora transmiterii acestei ştiri, în judeţul Tulcea, o ambulanţă este înzăpezită cu un bolnav înăuntru, dar se intervine pentru deblocarea acesteia. Pacientul este stabil.

Şeful DSU a menţionat că în Bucureşti, o bucată de faţadă dintr-o clădire a căzut pe stradă, fără să se înregistreze victime. Este vorba despre un imobil situat pe strada George Coşbuc, colţ cu Regina Maria.

La ninsoarea de la finalul săptămânii trecute, sute de oameni au rămas blocați chiar și două zile pe Autostrada Soarelui.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri