Ruinele clubului Bamboo, degajate pentru a face loc anchetatorilor

Data publicării:
bamboo

Clubul Bamboo poate fi demolat, asta înseamnă că în curând vom putea afla şi cauzele incendiului devastator. Au fost obţinute toate avizele, iar administratorii localului s-au angajat să plătească echipa de specialişti pentru a extrage toate elementele ce reprezintă un risc pentru anchetatori.

Anchetatorii au primit, în sfârşit, undă verde pentru a investiga interiorul ruinei clubului Bamboo. Înainte însă, o echipă de specialişti va demola tot ce a rămas în picioare şi riscă să se prăbuşească.

După o perioadă lungă de timp procurorii şi criminaliştii au revenit la clubul Bamboo, de această dată pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la demolarea care ar trebui să înceapă în următoarele patru zile.

Criminaliştii au fixat şi locul de unde trebuie să înceapă demolările, astfel încât să nu le afecteze ancheta, şi au cerut ajutorul specialiştilor INSEMEX.

Cheltuielile pentru demolare vor fi suportate de patronii clubului Bamboo, care au tot interesul ca ancheta să se desfăşoare în condiţii optime. Tot timpul au susţinut că a fost mână criminală.

Până acum, ancheta incendiului din Bamboo se sprijină doar pe declaraţiile martorilor şi pe câteva probe recoltate din anexele ruinei. Peste 50 de persoane, între care şi angajaţii şi proprietarii clubului, au povestit criminaliştilor ce au văzut, însă nu este suficient.

Pe baza declaraţiilor dar mai ales a probelor ce vor fi ridicate din interiorul ruinei, specialiştii INSEMEX vor reconstitui virtual incendiul din clubul exclusivist.. Aşa au făcut şi în cazul incendiilor din Colectiv şi de la Maternitatea Giuleşti. Clubul Bamboo a ars în noapte de 21 ianuarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri