Soluție ingenioasă împotriva proverbialului Dorel

Data publicării:
dorel timisoara

Compania a montat camera de supraveghere pe o clădire din apropierea şantierului, iar imaginile surprinse sunt transmise în direct pe internet. Doar ieri, 10 mii de oameni au vrut să vadă cum se munceşte la lărgirea pasajului. 

Nicolae Tîrziu, director în cadrul unei firme de software: „Omul lucrează mult mai cu ardoare în momentul în care știe că are biciul în spate sau știe că e observat.”

Vlad Ungar reporter Digi24 Timișoara: „De la pauzele de masă la gropile și șanțurile săpate pentru lărgirea pasajului, fiecare mișcare a muncitorilor e transmisă pe internet și poate fi urmărită în timp real.”

„Îi vedem online, e foarte bine pentru că îi vedem, dar care sunt măsurile care se iau împotriva persoanelor care nu muncesc.”

***

Mi se pare extraordinar.”

***

„Degeaba sunt camerele puse că Dorel tot ce își dorește aia face. Zece cu mapa, doi cu sapa, cum s-ar zice românește.”

Autoritățile sunt încântate că doar printr-un click pot vedea ce fac muncitorii.

Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei: „Își găsește utilitatea din ce în ce mai mult, mai ales acum în această perioadă când se execută lucrări pe șantier, nu doar pentru Primărie și pentru urmărirea lucrărilor.”

Lărgirea pasajului Jiul este unul din cele mai importante proiecte de infrastructură ale Primăriei Timișoara pentru anul acesta. Lucrările sunt estimate la aproape 18 milioane de lei şi toţi banii provin din bugetul oraşului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri