Tren București-Constanța, blocat în câmp din cauza unei defecțiuni

Data actualizării: Data publicării:
tren constanta

500 de pasageri ai unui tren care a plecat din Bucureşti spre Constanţa au stat circa două ore în câmp. Trenul s-a oprit din cauza unei defecţiuni la linia de contact, la aproximativ 30 de minute după ce a plecat din Capitală, ne-au semnalat telespectatorii Digi24. Reprezentanţii CFR spun că au trimis deja echipe care să remedieze problema şi, în paralel, caută soluţii să le ducă apă calatorilor. Trenul ar fi trebuit să ajungă în Constanţa la ora 16 şi 30 de minute.


„Trenul Interregio 1585 care a plecat la ora 14:00 din Bucureşti e în zona localităţii Pasărea. A avut o problemă la firul de contact, care s-a rupt. În acest moment s-a discutat la Regionala Bucureşti şi încercăm să găsim o soluţie, să vedem dacă este posibilă această variantă de a merge cu apă la pasageri”, a declarat pentru Digi24 Alina Predescu, purtător de cuvânt la CFR Călători.  „Trenul îşi va continua drumul după remedirea problemei către destinaţie”, a adăugat oficialul.

 Acesta este al doilea incident de acest gen petrecut în ultima săptămână. În urmă cu trei zile, un alt tren InterRegio care circula de la Timişoara la Bucureşti şi în care se aflau aproximativ 300 de persoane a frânat automat în zona Radomireşti, dar garnitura şi-a reluat traseul după aproximativ o oră de staţionare.

Citiți și: 

VIDEO. Vagoanele cu călători au rămas în câmp, locomotiva a plecat

Explicaţiile CFR, despre trenul "rupt": Este logic că locomotiva s-a depărtat de vagoane

Vagoanele pe care nu le-a uitat nimeni

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri