Tren pe ruta Constanța-București blocat din cauza unei defecțiuni

Data publicării:
cfr

Trenul ar fi trebuit să ajungă la ora 15 în București dar nici la 60 de kilometri din Constanța, locomotiva s-a defectat. Potrivit călătorilor, unul dintre cabluri a luat foc, iar trenul s-a oprit în apropiere de Cernavodă. Conductorul i-a anunțat pe pasageri că locomotiva s-a defectat și că trebuie să aștepte alta de la Fetești. Aceasta i-a transportat până la Cernavodă, iar acum pasagerii așteaptă să fie transportați către Capitală.

Reprezentanții CFR au declarat că este vorba despre o defecțiune la circuitul de alimentare a motorului și urmează să se facă cercetări pentru a se stabili cauza exactă. De asemenea, reprezentanții CFR au anunțat că vor căuta soluții pentru cei care au pierdut legăturile din București către alte județe.

Alina Predescu, purtător de cuvânt CFR Călători: „Trenul InterRegio 1582 care trebuia să ajungă în două ore de la Constanța la București a avut o problemă la locomotivă. A fost trimisă o locomotivă de ajutoir, pasagerii nu au fost în pericol.

În acest moment trenul a fost tras în stația Fetești, bănuiesc că este probabil în mișcare. Trenul ar trebui să plece în orice moment.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri