Ultimele SMS-uri date de Dan Condrea, înaintea accidentului

Data publicării:
dan condrea

Aceasta l-ar fi întrebat ce face, iar Dan Condrea i-a răspuns „Meditez”. Soția i-a răspuns printr-un alt mesaj în care îi spunea să nu facă o prostie.

Soţie: Ce faci? Pe unde eşti?

Dan Condrea: Meditez

Soţie: Ai grijă să nu faci vreo prostie!

Discuția prin SMS avea loc în ora în care Dan Condrea făcea ture între Buftea și Corbeanca. Anchetatorii spun şi că, după ce au analizat imaginile camerelor de supraveghere de la DN1A, au constatat că, într-o oră, Dan Condrea a parcurs de 13 ori drumul dintre cele două localități.

Procurorii au mai stabilit, pe baza probelor ADN, că Dan Condrea este bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul de duminica trecută.

Procurorii au evitat să vobească despre o cauză clară a morţii lui Dan Condrea. Aşteaptă expertiza autoturismului condus de afacerist.

Pe de altă parte, au apărut noi imagini în cazul accidentului în care a murit Dan Condrea. Jurnaliştii de la Expresul de Buftea au publicat imagini filmate la scurt timp după ce la faţa locului a ajuns primul echipaj de poliţie.

Aceste imagini reprezintă probe noi pentru anchetatori pentru a-și putea da seama ce s-a întâmplat la scurt timp după producerea accidentului. Sunt imagini surprinse de o cameră aflată într-o mașină care se deplasa în zona accidentului, la scurt timp după producerea acestuia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri