Un șofer a fost ucis de doi autostopişti. Soţia acestuia este rănită

Data actualizării: Data publicării:
politia5

Doi bărbaţi sunt căutaţi de poliţişti, vineri seară, după ce au ucis şofer, iar pe soţia acestuia au rănit-o. Cei doi fuseseră luaţi la autostop din oraşul Slobozia, iar după ce i-au atacat cu cuţitul pe cei doi soţi au reuşit să fugă, pentru găsirea acestora fiind mobilizate numeroase forţe de ordine.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, vineri seară doi bărbaţi au fost luaţi la autostop din Slobozia, de către un şofer aflat în maşină cu soţia sa.

Cei doi bărbaţi i-au spus şoferului să oprească pe DN 3 A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu din judeţul Călăraşi, după care l-au înjunghiat în gât cu un cuţit. De asemenea, cei doi au înjunghiat-o şi pe femeie, care a supravieţuit şi a reuşit să sune la 112.

Marian Iorga, comisar-şef Inspectoratul Judeţean de Poliţie Călăraşi: În această seară, în jurul orei 17:30, Poliţia a fost sesizată prin sistemul 112 despre săvârşirea unei infracţiuni comise cu violenţă. În fapt, două persoane se deplasau cu un autovehicul pe DN3 A, în direcţia Drajna spre Feteşti. Au oprit pentru a lua la ocazie două persoane. După câţiva kilometri, în apropierea satului Tudor Vladimirescu, cei doi pasageri i-au cerut şoferului să oprească să coboare, moment în care pasagerul aflat în spatele şoferului l-a lovit cu un cuţit, iar pasagerul aflat în spatele soţiei şoferului a lovit-o şi el cu un cuţit. Apoi au coborât şi au fugit.

Atacatorii au reuşit să fugă, fiind căutaţi de forţe numeroase de poliţie şi jandarmi, inclusiv cu câini de urmă. De asemenea, în zonă au fost instituite filtre.

La faţa locului au ajuns echipaje SMURD, însă în cazul bărbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Soţia acestuia a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi, fiind rănită uşor.

Ambele victime au fost găsite căzute în afara maşinii, au mai spus sursele citate.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri