Un turist a fost ucis de ski jet la Costinești

Data actualizării: Data publicării:
ski jet

Un bărbat de 41 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a a căzut de pe un ski jet la Costineşti și a fost lovit puternic de ambarcațiune. Elicopterul SMURD a fost chemat la intervenţie, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

ACTUALIZARE 17:00Ancheta polițiștilor arată că bărbatul a condus o astfel de ambarcațiune de agrement și ar fi intrat într-un ansamblu de plase pescărești amplasate la circa o sută de metri de țărm, notează Agerpres.

Skijetul s-a răsturnat, iar turistul, rănit, a fost luat de oamenii de pe o barcă de agrement aflată în zonă și dus la mal.

Conform primelor verificări ale polițiștilor, bărbatul ar fi împrumutat skijetul de la un amic.

Victima este un cetățean din Republica Moldova, stabilit la Ineu în județul Arad.


Un turist de 41 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut de pe ski jet şi a fost lovit puternic de ambarcaţiune. Accidentul s-a petrecut în dreptul staţiunii Costineşti.

Omul a fost adus repede la mal și a fost preluat de cadrele medicale de la cortul de prim-ajutor de pe plajă, iar în timp ce primea îngrijiri medicale a făcut stop cardiorespirator, fiind începute manevrele de resuscitare.

Timp de câteva zeci de minute, medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbatul din Ineu, dar în cele din urmă au fost nevoiţi să constatate decesul acestuia.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul de ski jet.

Alte două incidente în care au fost implicate skijeturi au avut loc luna trecută în staţiunea Mamaia, persoanele implicate în cazurile respective fiind rănite uşor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri