VIDEO. Bărbat beat la volan, prins cu ajutorul unui taximetrist

Data publicării:
masini de taxi_digi24_octombrie 2015 (2)

Ameţit de aburii alcoolului, un bărbat a urcat la volan şi şi-a forţat soţia şi copilul să meargă cu el în mașină. Bărbatul i-a târât pe cei doi în autoturism şi a plecat într-o goană nebună pe străzile din Capitală. Un taximetrist a văzut întreaga scenă şi a plecat în urmărirea maşinii suspecte. Cursa s-a terminat cu intervenţia oamenilor legii, înainte ca cineva să fie rănit.

Era trecut de miezul nopţii când un taximetrist a văzut cum un individ demarează în trombă pe străzile Bucureştiului. Pe locurile pasagerilor se alfau copilul şi soţia sa, amândoi speriaţi.

Șoferul de taxi a sunat imediat la poliție.

„A pornit maşina şi pleacă. Mă ţin după ei, acum. Imediat. Dar sunt beţi, au alergat după nişte copii.

E o Dacie neagră, cu geamuri fumurii. E o Dacie berlină veche. Da, acum am trecut de intersecţia cu 1 Decembrie - Industriilor, mă apropii de Morarilor”, le-a spus taximetristul.

Maşina suspectă merge în zig-zag şi nu respectă nicio regulă rutieră. O minune face ca şoferul să nu fie implicat într-un accident.

„A trecut pe roşu în partea aceea spre Morarilor”, spunea taximetristul.

Dispeceratul Brigăzii a ţinut permanent legătura cu acel conducător auto şi cu poliţiştii aflaţi pe traseu în zona respectivă şi după aproximativ cinci minute a fost interceptat pe şoseaua Fundeni”, spune Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București.

Şoferul fugar era aproape de coma alcoolică, avea o concentrație de aproape unu la mie în aerul expirat. El nu a fost reţinut, dar are dosar penal şi de acum va merge o vreme pe jos.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri