VIDEO | Bătaie pe un loc de parcare în Craiova. Un cântăreț cunoscut a fost implicat

Data actualizării: Data publicării:
bataie

A fost bătaie ca în filme azi în centrul Craiovei, chiar în faţa Primăriei. Motivul - un loc de parcare! Un bărbat a încercat să reţină un loc de parcare până când tatăl său ajungea cu maşina. Acelaşi loc era revendicat de un alt şofer.

Până la pumni şi lovituri cu picioarele au fost doar câteva clipe şi doar intervenţia jandarmilor a mai calmat spiritele. Două persoane, implicate în scandal, au fost amendate de jandarmi, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

În scandal au fost implicați cântăreţul craiovean de muzică uşoară Ciri Mayer și fiul său în vârstă de 18 ani care s-a ales cu nasul spart. Cei doi au avut un conflict spontan cu alte două persoane din cauza unui loc de parcare din faţa sediului Primăriei municipiului Craiova.

Fiul artistului Ciri Mayer se afla în faţa sediului Primăriei Craiova, aşteptând ca tatăl său să parcheze maşina pe un loc de parcare pe care Rareş (18 ani) încerca să îl ţină rezervat până la apariţia cântăreţului.

Între timp, în zonă au apărut două persoane, o tânără de 18 ani şi un bărbat în vârstă de 31 ani, la bordul unei maşini pe care au intenţionat să o parcheze în locul rezervat de Rareş Mayer. Când Ciri Mayer şi-a făcut apariţia în faţa Primăriei Craiova, conflictul a escaladat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri