VIDEO. Cântăreţului Jamal i-a luat foc mașina pe Autostrada Soarelui

Data actualizării: Data publicării:
jamal

O maşină a luat foc aseară pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 88, pe sensul către Bucureşti. Şoferul, cântăreţul de muzică orientală Jamal, spune că incendiul a pornit la niciun kilometru după ce a ieşit dintr-o benzinărie. Din fericire, omul a apucat să se salveze la timp, la fel şi ceilalţi doi pasageri, însă autoturismul s-a făcut scrum.

Incendiul s-a întâmplat în exact acelaşi punct în care avusese loc un alt accident cu doar câteva ore înainte.

Jamal susţine că a aşteptat o oră să ajungă pompierii. „Sun Poliția, pompierii, nu a venit nimeni! Hai că venim, hai că venim... era puțin, s-a luat foc, n-avea cum să...”, spune supărat Jamal.

Cântărețul venea de la Iaşi, de la un concert. S-a gândit să mai alimenteze puţin, ca să nu aibă grija carburantului până acasă.

„Eram în stație și voiam să-mi plătesc ce am cumpărat acolo, iar casierul zice: ia uite și ăla, pleacă cu focul după el. A lăsat tot și a ieșit după el să strige, să-l atenționeze că are foc după el....nu mai...s-a dus”, a povestit un martor.

„Mi-a apărut ceva pe bord, după ce am ieșit din benzinarie, problemă cu filtrul, am zis oprește, să vedem ce se întâmplă, am umblat eu acolo la calculator, n-a apucat, imediat a ieșit fum și s-a pornit de jos”, a explicat Jamal.

Jamal nu era singur în maşină în momentul în care aceasta a luat foc. Era însoţit de doi colegi din trupa sa.

„L-am scos pe unul cu forța, pentru că s-a umplut repede mașina cu fum, am scos actele, n-am apucat să deschid portbagajul, s-a blocat, cu forța l-am deschis, am luat haine și lucrurile, imediat, hop, s-a dus mașina!”, a povestit cântărețul.

Incidentul a blocat traficul pe un sens vreme de aproape o oră, timp suficient pentru a se forma o coloană de zeci de maşini.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri